Plaćanja

Budući da naš sustav automatski prikazuje moguće načine plaćanja za svaku narudžbu, može se dogoditi da u nekim slučajevima željeni način plaćanja nije dostupan. U tom slučaju molimo Vas da odaberete alternativni način plaćanja.

Plaćanje kreditnom karticom

Kod nas možete povoljno i sigurno plaćati svojom kreditnom karticom. Prihvaćamo kreditne kartice MasterCard, Visa, American Express, Discover i Diners.

Možete platiti izravno na našoj web stranici bez dodatnih naknada.

Sigurnost pri plaćanju kreditnom karticom

Podaci vaše kreditne kartice bit će preneseni u šifriranom obliku pomoću SSL metode. Zahvaljujući ovom visokom sigurnosnom standardu, kupnja kreditnom karticom u Zalandu je sigurna. Prilikom izvršenja narudžbe koristi se 3DS autentifikacija (Verified by VISA, MasterCard Secure Code, American Express SafeKey, Diners Club International ProtectBuy). Autentifikacija jamči posebno sigurnu obradu transakcija kreditnim karticama na internetu pomoću posebnih metoda šifriranja.

Plaćanje pouzećem

Možete platiti gotovinom ili bilo kojom bankovnom ili kreditnom karticom prilikom dostave izravno kuriru ili na mjestu preuzimanja paketa (automat ili partneri mjesta dostave).


U tom slučaju dostavna tvrtka naplaćuje dodatnu naknadu koja se mora platiti prilikom isporuke zajedno. Ako ste odabrali ovu vrstu plaćanja, naknada je već dodana ukupnom iznosu narudžbe.

 

Dostava

GLS

Nudimo dostavu na Vašu odabranu adresu s GLS-om. 

Cijena dostave na kućnu adresu je 3,90 €  a dostava je besplatna za iznose iznad 50 € ili u posebnim akcijama gdje najavljujemo bezuvjetnu besplatnu dostavu.


Provjerite jesu li vaša adresa, telefonski broj i e-mail točni jer nismo odgovorni za točnost podataka o isporuci. Primit ćete zasebne obavijesti od dostavljača putem e-pošte i/ili tekstualne poruke s informacijama o isporuci.


Molimo vas da preuzmete svoj paket što je prije moguće kako biste spriječili da se vrati. U slučaju da trebamo ponovno poslati paket, naplatit ćemo vam dodatnu naknadu za obradu i trošak dostave novog paketa.


Molimo kontaktirajte tvrtku za dostavu izravno u slučaju problema ili zahtjeva za dostavu. Koristite broj za praćenje naveden u emailu s informacijama o dostavi!

 

Pridružite se klubu pogodnosti

Pozivamo vas da se pridružite klubu pogodnosti i ostvarite najbolje popuste, savjete za njegu kože i pristup novim proizvodima prije drugih.